Ugrás a tartalomra

Ivanka Trump elkövette ugyanazt a hibát, mint amibe Hillary Clinton belebukott

2018.11.21
12:16
Forrás
CNN
Vizsgálatot követelnek a demokraták az USA elnökének lánya Ivanka Trump ellen, miután kiderült: kormányzati információkat a személyes e-mail címén keresztül továbbított harmadik személyeknek.

Donald Trump amerikai elnök bár elismerte, hogy idősebb lánya valóban hibát követett el, de visszautasította azon vádakat, miszerint bizalmas információkat adott volna át illetéktelenek kezébe. Hozzátette: a 2016-os választási kampányban Hillary Clinton demokrata elnökjelölt a kampányban valóban érzékeny kormányzati információkat küldött személyes elektronikus levelezésében, de ő ennek nyomát el is akarta tüntetni, így semmi esetre nem vonható párhuzam az akkori és a mostani eset között.

Ivanka Trump

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.