Ugrás a tartalomra

Japán és Magyarország kapcsolata

2019.11.06
19:03
2020.03.08
11:20
Forrás
MTI
A Magyarország és Japán közötti, 150 éves múltra visszatekintő diplomáciai kapcsolatok soha nem voltak olyan jók, mint most - nyilatkozta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Magyarország a gazdaság és kereskedelem, a politika és a kultúra, valamint az oktatás területein is minden idők legjobb kapcsolatát ápolja a világ harmadik legnagyobb gazdaságával - fogalmazott a magyar külügyi tárca vezetője azt követően, hogy találkozott Tosimicu Motegi japán külügyminiszterrel. Szijjártó Péter elmondta: a japán vállalatok a legmodernebb technológiát hozzák Magyarországra, ezzel segítve a magyar gazdaság további növekedését és új dimenzióba lépését. 

Japán
Tosimicu Motegi
Szijjártó Péter

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.