Ugrás a tartalomra

Jeremić: az emberek nem érzik a francia-német ultimátum és a lítiumbányászat veszélyét

2023.12.11
14:30
2024.04.17
13:32
Forrás
Pannon RTV
Sem a Koszovóra vonatkozó francia-német javaslat, sem a lítiumbányászat nem szerepel a lista elején, amikor a közvélemény-kutatások során az embereket kérdezik arról, hogy mi az, ami nekik jelenleg a leginkább fáj - Jelentette ki Vuk Jeremić.

A Néppárt vezetője a vasárnapi választások kapcsán elmondta: az állampolgároknak leginkább a magas árak, az igazságtalanság, a jövőtől való félelem fáj és attól félnek, hogy egyedül maradnak, mert a gyermekeik elmennek külföldre.

Vuk Jeremić kiemelte: „Nem mondom, hogy az emberek a hibásak. A nép sosem hibás, nem is lehet soha sem az. A népnek viszont nem mondják el, nem engedik meg nekik, hogy felfogják mennyire veszélyes az, ami előttünk áll, a francia-német ultimátum és az, ha megkezdődik a lítiumbányászat.”

Vuk Jeremić
Választások 2023

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.