Ugrás a tartalomra

Jeremić, Janković és Obradović közös közleménye

2017.03.01
16:32
Közösen lép fel a választási szabálytalanságok ellen Vuk Jeremić egykori szerb külügyminiszter, Saša Janković leköszönő köztársasági ombudsman és Boško Obradović, a Dveri képviselői csoport vezetőjének választási csapata
Közösen lép fel a választási szabálytalanságok ellen Vuk Jeremić egykori szerb külügyminiszter, Saša Janković leköszönő köztársasági ombudsman és Boško Obradović, a Dveri képviselői csoport vezetőjének választási csapata. A három elnökjelölt közös közleményben négy feltétel teljesítésére szólított fel. Kérik, hogy a közjegyzők mellett a bíróságok is hitelesíthessék az állampolgárok aláírásait. A parlamentet felszólítják az Elnökválasztást Felügyelő Bizottságot felállítására, illetve arra, hogy az eddigi gyakorlatnak megfelelően az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet felügyelje a választások menetét. Kérik az állami szerveket, hogy ne engedjék megismétlődni azok a szabálytalanságokat, melyeket az EBESZ az előző választásokkal kapcsolatokban kiemelt.
választás
államfő
közlemény

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.