Ugrás a tartalomra

A Jobbik vezetőivel tárgyaltak az MM társelnökei

2016.12.05
16:51
A Magyar Mozgalom társelnökei, Korhecz Tamás és Kókai Péter a magyarországi Jobbik elnökével, Vona Gáborral és Szávay Istvánnal, a párt Nemzetpolitikai Kabinetjének elnökével tárgyalt – áll az MM szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében
A Magyar Mozgalom társelnökei, Korhecz Tamás és Kókai Péter a magyarországi Jobbik elnökével, Vona Gáborral és Szávay Istvánnal, a párt Nemzetpolitikai Kabinetjének elnökével tárgyalt – áll az MM szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Mint írják: a megbeszélésen több olyan téma is terítékre került, amely a vajdasági magyar-magyar, és a határokon átívelő magyar-magyar kapcsolatok vonatkozásában is időszerű. Ilyen például a vajdasági magyar felsőoktatás helyzete. Az MM az áprilisi választásokat követően fordult tájékoztató és kapcsolatfelvételt kezdeményező levéllel valamennyi magyarországi parlamenti tényezőhöz, közülük elsőként a Jobbik Magyarország Mozgalommal jött létre elnöki szintű találkozó. A találkozón a felek kifogásolták, hogy a december 1-én Budapesten megtartott Magyar Állandó Értekezletre a tartományi parlamenti mandátummal rendelkező Magyar Mozgalmat nem hívta meg a Magyar Kormány.  
Korhecz Tamás
Magyar Mozgalom
Jobbik

Most

18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.