Ugrás a tartalomra

A jövőben Maja Gojković felügyel Szerbia nukleáris biztonságára

2017.06.11
10:36
Ezentúl atomfizikus helyett politikus felügyel Szerbia nukleáris biztonságára - írja a VajdaságMA hírportál
Ezentúl atomfizikus helyett politikus felügyel Szerbia nukleáris biztonságára - írja a VajdaságMA hírportál. A szerb kormány döntése értelmében dr. Vladimir Udovičić atomfizikus helyett ezentúl Maja Gojković, a szerb parlament jelenlegi elnöke veszi át a sugárzás elleni védelemmel és nukleáris biztonsággal foglalkozó ügynökség igazgatóbizottságának elnöki tisztségét. Udovičić egyébként elismert atomfizikus, a Fizikatudományi Intézet szakmunkatársa. Az ügynökség élére 2013 májusában nevezték ki, ami azt jelenti, ötéves megbízatási ideje még nem járt le. Előtte, az ügynökség igazgatóbizottságának élén Bikit István állt. (VajdaságMA, fotó: Fonet)
Maja Gojković
dr. Vladimir Udovičić
nukleáris biztonság

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.