Ugrás a tartalomra

Juhász Bálint Kishegyesen szavazott

2023.12.17
11:57
2024.04.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
Juhász Bálint a VMSZ tartományi listavezetője 9 órakor Kishegyesen, az Ady Endre Kísérleti Általános Iskola 56-os épületében adta le szavazatát.

Juhász Bálint a VMSZ tartományi listavezetője 9 órakor Kishegyesen, az Ady Endre Kísérleti Általános Iskola 56-os épületében adta le szavazatát. Az erős magyar érdekképviselet fontosságát hangsúlyozta a szavazás után adott nyilatkozatában.  

Juhász Bálint, tartományi listavezető, VMSZ: „A Vajdasági Magyar Szövetség arra számít, hogy a közösség megmutatja az erejét, mindenki veszi a fáradságot, és ezt a fél órát rászánja. Állampolgári jogok mellett ez kötelezettségünk, és nagyon fontos, hogy a következő négy évre határozzuk meg az érdekérvényesítő lehetőségünket. Ha ezt mi nem tesszük meg, megteszi helyettünk valaki más, és akkor nem olyan döntést szeretnék, amilyet mi szeretnénk, úgyhogy mindenkit arra kérek, hogy szavazzon.” 

Juhász Bálint
Kishegyes
Választások 2023

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.