Ugrás a tartalomra

Juncker: Meg kell teremteni a legális bevándorlás lehetőségét

2017.11.30
08:38
2024.03.19
08:51
Forrás
MTI
Európa a vesztébe rohan, ha nem engedi be legális úton a bevándorlókat - erről beszélt egy interjúban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Törvényes lehetőséget kell teremteni az Európai Unióba irányuló bevándorlásra - mondta Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke kiemelte, a migráció korunk egyik nagy kihívása, és nemcsak a jövőt kell előkészíteni, hanem már tegnap fel kellett volna készülni a jelenre. A politikus hangsúlyozta, mindig is a legális migráció mellett foglalt állást. Mint mondta, az Európába vezető és az Európán belüli legális migrációs útvonalak nélkül elveszettek vagyunk. Európának nyilvánvalóan szüksége lesz bevándorlásra a következő évtizedekben, ezért legális útvonalakat kell teremtenünk mindazok számára, akik akarnak és képesek jönni - mondta Jean-Claude Juncker.

Juncker
bevándorlás
migráns

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.