Ugrás a tartalomra

A kertvárosi és a kisradanováci helyi közösség részvételi eredményei

2012.05.20
18:25
A szabadkai kertvárosi helyi közösség 57-es valamint az 58 és 59-es számú szavazóhelyein valamint a kisradanováci helyi közösségben is időben, vagyis reggel pontban 7 órakor megnyitották az urnákat
A szabadkai kertvárosi helyi közösség 57-es valamint az 58 és 59-es számú szavazóhelyein valamint a kisradanováci helyi közösségben is időben, vagyis reggel pontban 7 órakor megnyitották az urnákat. A legelső és legfrissebb szavazók azt mondták,azért jöttek olyan korán,mert dolgozni mennek. A választási bizottság tagjai arra számítanak,hogy legtöbben 11 óráig jönnek illetve ebéd után. Ezeken a helyeken az első körben 58-60 százalékos volt a részvételi arány. Atrocitásról vagy rendkívüli eseményről nem érkezett jelentés.
választás
Politika
szavazás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.