Ugrás a tartalomra

Ketten megsérültek a moszkvai dróntámadásban

2023.08.21
15:05
2023.08.21
16:19
Forrás
MTI, euronews.com
Hollandia 42, míg Dánia 19 darab F-16-os vadászgépet ad Ukrajnának, így segítve az országot az oroszok elleni harcban.

Andrij Jermak, az ukrán elnöki iroda vezetője közölte, hogy a tárgyalások eredményeként megállapodások születtek az ukrán pilóták F-16-os gépeken történő kiképzéséről is. Moszkvában eközben az orosz légvédelem két ukrán drónt hatástalanított. Az akció során ketten megsérültek, a sérüléseket a drónok lehulló darabjai okozták. Az eset miatt korlátozták Moszkva négy repülőterének forgalmát, ami 45 utasszállító és két teherrepülőgépet érintett. A moszkvai védelmi minisztérium figyelmeztetett: a katonai drónok hatalmas károkat okozhatnak a környéken.

orosz-ukrán háború
dróntámadás
Moszkva

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.