Ugrás a tartalomra

Kiadták a körözést Puigdemont leváltott katalán elnök ellen

2017.11.02
23:28
2017.11.03
13:14
Forrás
MTI
Kiadták az európai elfogatóparancsot Carles Puigdemont leváltott katalán elnök ellen - jelentette be csütörtök este a belga VRT állami adóban a politikus ügyvédje.

Paul Bekaert elmondta, hogy a spanyol bíróság helyet adott az ügyészség kérésének és kezdeményezte európai elfogatóparancs kiadását a leváltott elnök és kormányának négy, hétfő óta Belgiumban tartózkodó tagja ellen.

Az ügyvéd beszámolt arról is, hogy beszélt a volt elnökkel, aki "olyan volt, mint mindig, nem volt sem többé, sem kevésbé harcos és magabiztos". Vagy csütörtökön éjjel, vagy pénteken, szólni fog a katalán néphez televízión keresztül - tette hozzá.

Puigdemont Belgiumban marad és teljes mértékben együtt fog működni a belga hatóságokkal az eljárás során - tette hozzá.

Carles Puigdemont
elfogatóparancs
körözés

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.