Ugrás a tartalomra

Kiemelt helyen szerepel az izraeli helyzet a NATO-találkozón

2023.10.12
12:58
2023.10.12
13:04
Forrás
Euronews
Jens Stoltenberg NATO-főtitkár azt mondta, emellett foglalkoznak azzal, hogyan támogassák Ukrajnát, a NATO elrettentő és védelmi képességéről is szó lesz, valamint a szövetség koszovói és iraki missziójáról.

A Hamász Izrael elleni támadása kiemelt helyen szerepel a NATO-miniszterek brüsszeli találkozójának napirendjén. Tájékoztatást kapnak a Hamász Izrael ellen elkövetett terrortámadásokról, amiről az izraeli védelmi miniszter számol be - húzta alá Stoltenberg.

Az amerikai védelmi miniszter, Lloyd Austin várhatóan a szövetség határozott támogatását fogja szorgalmazni Izrael számára. "Tudom, hogy Önök is osztoznak felháborodásunkban a Hamász által elkövetett terrortámadás miatt, és abban is, hogy eltökélten támogatjuk Izrael önvédelemhez való jogát" – fogalmazott Austin.

NATO
Jens Stoltenberg
Brüsszel

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.