Ugrás a tartalomra

Kína és Szerbia elmélyíti a kapcsolatait

2021.10.28
11:42
Forrás
Szerbiai RTV
Ana Brnabić kormányfő az éjjel Vang Jivel, Kína állami tanácsadójával és külügyminiszterével beszélgetett a kétoldalú kapcsolatokról, illetve azok elmélyítésének és fejlesztésének módjairól.

Brnabić megköszönte Kínának, hogy a pandémia alatt szakmai segítséget és egészségügyi eszközöket adott Szerbiának, valamint támogatta a vakcinációt is. A szerb kormányfő hozzátette: ez csak megerősítette a két ország szoros barátságát, amelyet tovább mélyít a Sinopharm vállalat vakcinagyárának szerbiai projektje. 

Ana Brnabić
Vang Ji

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.