Ugrás a tartalomra

Kitiltják William Walkert Szerbiából

2017.05.12
10:24
A tegnapi kormányülésen elvi megállapodás született arról, hogy az elkövetkező időszakban egy sor intézkedést tesznek William Walker, az EBESZ volt koszovói misszióvezetője ellen
A tegnapi kormányülésen elvi megállapodás született arról, hogy az elkövetkező időszakban egy sor intézkedést tesznek William Walker, az EBESZ volt koszovói misszióvezetője ellen. Sajtóhírek szerint az egyik ilyen lépés az országból való kitiltás. Nela Kuburović igazságügyi miniszter kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt szól majd az esetről. Aleksandar Vučić kormányfő az este kijelentette, hogy az elkövetkező időszakban sok szó esik majd Walker szerepéről és jelentésének következményeiről. A Nagy-Albániával kapcsolatos kijelentései veszélyeztetik a térség stabilitását, értékelt a kormányfő. (RTV)
kormány
William Walker
kitiltás

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.