Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira: Erősebb érdekképviseletet érdemelnek az óbecsei magyarok

2020.06.09
09:06
2020.06.09
17:36
Forrás
Pannon RTV
Egy megújult, a korábbinál fiatalabb csapat szerepel a VMSZ önkormányzati listáján - mondják a párt óbecsei községi szervezeténél.

Bácsföldváron tegnap este tartott beszélgetést a polgárokkal a Vajdasági Magyar Szövetség. Kovács Elvira, a VMSZ alelnöke szerint minden esélyük megvan arra, hogy a korábbinál jobb eredményt érjenek el a mostani voksoláson.

„Meggyőződésem, hogy az óbecseiek, az óbecsei VMSZ és az itteni magyarok sokkal jobb eredményt, sokkal erősebb érdekképviseletet érdemelnek a VMSZ oldaláról, mint amit sikerült elérni korábban. Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb is lesz az eredmény, egyrészről azért, mert a VMSZ minden szinten, de itt az önkormányzati embereink is konkrét problémák megoldásán, konkrét ügyek kezelésén dolgoznak, és nagyon fontos, hogy az önkormányzatban többen legyenek, akikhez az itteni magyarok be tudnak kopogni az ügyes-bajos dolgaikkal.”

Választások 2020
Vajdasági Magyar Szövetség
Óbecse
Kovács Elvira

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.