Ugrás a tartalomra

Közös ebéd

2023.06.20
15:55
2023.11.20
20:06
Forrás
instagram
A szerb-magyar Stratégiai Együttműködési Tanács ülése után közös ebéden vettek részt Szerbia és Magyarország vezetői, amelyen jelen volt Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a VMSZ elnöke.

Aleksandar Vučić szerb államfő Instagram-oldalán osztott meg fényképet a találkozóról. A jó hangulatról Zvonko Bogdan és zenésztársai gondoskodtak. A köztársasági elnök azt írta a posztjában, hogy ezek a kitűnő legények ugyanolyan jól éneklik a szerb és a magyar nótákat. Vučić kiemelte, Ana Brnabić miniszterelnökkel, Novák Katalin magyar államfővel és Orbán Viktor magyar kormányfővel ünnepeljük a barátságot és a stratégiai partnerséget.

Stratégiai Együttműködési Tanács
Zvonko Bogdan
Ana Brnabić
Novák Katalin
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.