Ugrás a tartalomra

A Köztársasági Választási Bizottság kihirdette a SZHP listáját

2023.11.03
18:18
2024.04.17
13:01
Forrás
Pannon RTV
A Köztársasági Választási Bizottság pénteki ülésén kihirdette a 250 jelöltből álló Aleksandar Vučić – Szerbia nem állhat meg elnevezésű választási listát, melyet 92.637 polgár támogatott aláírásával.

Ezekből a RIK megállapította, hogy 88.083 aláírás jogerős. A Szerb Haladó Párt egyébként elsőként adta át csütörtökön a választási listáját a Köztársasági Választási Bizottságnak. A lista névadója Aleksandar Vučić szerb elnök, a párt tagja, míg a lista első helyén Miloš Vučević, az SZHP elnöke szerepel. Őt követi Ana Brnabić miniszterelnök, Dejan Ristić történész, Marija Zdravković orvos és a Szerb Parlament eddigi elnöke Vladimi Orlić.

Szerbiában december 17-én tartják a választásokat, a listákat pedig november 26-ig adhatják át a pártok.

Választások 2023
Szerb Haladó Párt

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.