Ugrás a tartalomra

A külföldön élő szerbiai állampolgárok 35 országban adhatják le voksukat

2023.12.17
08:36
2024.04.17
13:33
Forrás
Szerbiai RTV, 021.rs
A megadott határidőig több mint 32 ezer állampolgár jelentkezett.

A szerbiai parlament 250 képviselőjére már tegnap szavaztak Nagy-Britanniában, Portugáliában, Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban élő szerb állampolgárok. Ezekben az országokban a szavazás eredményeit a szerbiai szavazóhelyiségek bezárásáig nem teszik közzé.

Szerbia polgárai ma szavaznak Ausztriában, Belgiumban, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Dániában, Olaszországban, Cipruson és Máltán, Libanonban, Luxemburgban, Magyarországon, Németországban, Új-Zélandon, Norvégiában, Romániában, Oroszországban, Észak-Macedóniában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, az Egyesült Arab Emírségekben, Finnországban, Franciaországban, Hollandiában, Horvátországban, a Közép-afrikai Köztársaságban, Montenegróban, Csehországban, Svájcban, Svédországban és Spanyolországban.

külföld
Választások 2023

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.