Ugrás a tartalomra

Kurti: Választások igen, de előtte rendet kell teremteni

2023.06.08
07:34
2023.06.08
07:39
Forrás
Tanjug
Mielőtt új választásokat tartanának a négy észak-koszovói településen, rendet kell teremteni – jelentette ki Albin Kurti, a prištinai ideiglenes intézmények miniszterelnöke. Mint mondta: A választások a rend és a törvény szerint lesznek megtartva.

Törvény nélkül nem lehetnek demokratikus választásokat tartani – emelte ki Kurti a francia médiának adott interjújában. Hozzátette: kiáll a konstruktivitás, a rend, a jog és a demokrácia mellett, és ebben nincs kompromisszum.

Albin Kurti
Koszovó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.