Ugrás a tartalomra

Lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő Magyarországon

2018.03.05
19:54
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
Hétfőn lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő a magyarországi áprilisi országgyűlési választásra, az utolsó órákban több mint négyszáz jelölt adta le ajánlását a választási irodákban.

A határidő lejárta után az összegzett adatok szerint az összes jelölt száma 3668 volt. Akik közvetlenül a hétfő délutáni határidő előtt adták le ajánlásaikat, a választási bizottságok legkésőbb a bejelentést követő negyedik napon veszik nyilvántartásba. Tehát bár a határidő lejárt, a www.valasztas.hu oldalon még egy ideig folyamatosan frissülnek majd a bejelentett és a nyilvántartásba vett jelöltek számára vonatkozó adatok.

választás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.