Ugrás a tartalomra

Lemond Vona Gábor a Jobbik elnöki tisztségéről

2018.04.09
00:24
2018.09.05
11:07
Forrás
MTI
Vona Gábor lemond - ezt a pártelnök jelentette be a Jobbik eredményváróján tartott sajtótájékoztatón. Újságírói kérdésre válaszolva elmondta, ugyanazokért az értékekért fognak továbbra is küzdeni.

A pártelnök, miniszterelnök-jelölt elismerte a Fidesz-KDNP választási győzelmét, jelezve: a Jobbik célja a kormányváltás volt, de ez nem teljesült. Szerinte a Jobbik az egyetlen egy párt, amely megmaradt reményként a kormányváltást akaróknak. A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöksége a mai napon dönt a pártelnök lemondásáról és a további tervekről.

Vona Gábor, miniszterelnök-jelölt, Jobbik: „A Jobbik elnöksége összeül, és meg fogjuk tervezni az előttünk álló feladatokat, hogy milyen feladatok állnak a jobbik előtt. De ha megnézzük a számokat, akkor azt is látjuk, hogy a Jobbik stabilan a legerősebb ellenzéki párt ma Magyarországon, a legerősebb ellenzéki párt, egy jóval magasabb részvétel mellett tudtuk megőrizni a támogatottságunkat, ami nem jelent mást mint, hogy 2018. április 8-án százezrekkel többen szavaztak, támogattak Jobbikos képviselőket, illetve támogatták a Jobbikos listát, mint 2014-ben.”

Vona Gábor
Jobbik

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.