Ugrás a tartalomra

Lončar szerint az állami és a magángyógyszertáraknak egyformáknak kell lenniük

2017.06.10
08:09
Adósságok szempontjából az állami és a magángyógyszertáraknak egyformáknak kell lenniük - jelentette ki Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter
Adósságok szempontjából az állami és a magángyógyszertáraknak egyformáknak kell lenniük - jelentette ki Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter. Szavai szerint a gyógyszertárak szakmai menedzsment alá kerülnek és új szabály szerint dolgoznak majd, ugyanis jelenleg a legtöbb intézmény a helyi önkormányzathoz tartozik. A kérdésre, hogy változik-e a gyógyszertárakban árusítandó termékek listájáról szóló szabályzat, a miniszter leszögezte, el kell dönteni, hogy mit szeretnénk valójában, mert sok igénylés van. Elmondta, bárhol is járt Európában és a világban, a gyógyszertárakban több terméket árusítanak annál, mint amennyi Szerbiában a listán szerepel, és úgy értékelte, a termékek kínálatának bővítése jobb profitot hozhat a gyógyszertáraknak. (Vajdaság Ma, kép: archív)
Zlatibor Lončar
magángyógyszertár
állami gyógyszertár

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.