Ugrás a tartalomra

Magyar-szerb kormányülés a jövő héten Budapesten

2018.02.01
17:57
2024.03.19
08:38
Forrás
MTI
Magyar-szerb kormányülést tartanak a jövő héten Budapesten, többek között ez is azt mutatja, hogy a magyar kormány közép-európai szövetségépítésben gondolkozik - mondta Lázár János.

Orbán Viktor magyar kormányfő és Sebastian Kurz osztrák kancellár bécsi tárgyalását Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón eredményesnek, sikeresnek minősítette. Az osztrák fővárosban tett látogatás kapcsán a tárcavezető kiemelte: a magyar kormány közép-európai szövetségépítésének elképzelését jelzi a bécsi tárgyalás, és a múlt heti budapesti V4-csúcstalálkozó ugyancsak. Ebbe a sorba illeszkedik a magyar-szerb kormányülés, amelyet a jövő héten tartanak a magyar fővárosban - tette hozzá a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

magyar
szerb
kormányülés
Budapest

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.