Ugrás a tartalomra

Magyarország történetének legnagyobb sportrendezvényére készül

2022.06.19
12:46
Forrás
MTI
Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke a Karmelita kolostorban tárgyaltak egymással.

A brit sportvezető a vizes világbajnokságra érkezett Budapestre, de tájékozódott a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokság előkészületeiről is. 2023. augusztus 19. és 27. között Budapest lesz a házigazdája a világ harmadik legnagyobb sporteseményének, az atlétikai világbajnokságnak. Magyarország történetének legnagyobb sportrendezvényéről van szó, amelyre több mint 200 ország atlétái érkeznek, és amelynek a hírei több mint egymilliárd emberhez jutnak majd el. Orbán Viktor és Sebastian Coe elégedetten nyilatkoztak a szervezésről, megállapították, hogy minden a terv szerint halad. Az IAAF elnöke ezen a tárgyaláson is kiemelte: nagyon jó csapat dolgozik azon, hogy fantasztikus világbajnokságot láthasson a közönség.

Orbán Viktor
Sebastian Coe
atlétikai
világbajnokság

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.