Ugrás a tartalomra

Megállapodtak a Szerbia az erőszak ellen elnevezésű tüntetések köré tömörülő pártok

2023.10.27
19:41
2024.04.17
13:00
Közösen indulnak a választásokon.

A listán szerepel majd Miroslav Aleksić, a Szerbia Népi Mozgalma vezetője és Marinika Tepić, a Szabadság és Igazságosság Pártja alelnöke, míg a listavezető Radomir Lazović lesz. A belgrádi önkormányzati választásokon Vladimir Obradović lesz a polgármesterjelölt, míg a lista vezetője Mila Popović lesz. A jelölteket többek között a Szabadság és Igazságosság Pártja, Szerbia Népi Mozgalma, a Zöld-Baloldali Front, a Környezetvédelmi Felkelés, a Demokrata Párt, a Szabad Polgárok Mozgalma és az Együtt párt támogatja.

Szerbia az erőszak ellen
tüntetés
megállapodtak
Miroslav Aleksić
Szerbia Népi Mozgalma
Marinika Tepić
Szabadság és Igazságosság Pártja
Radomir Lazović
Demokrata Párt
Választások 2023

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.