Ugrás a tartalomra

Megkezdte hivatalos látogatását Kínában Maja Gojković

2017.11.26
12:41
Forrás
Szerbiai RTV
A szerbiai parlament elnöke a kínai ZTE telekommunikációs vállalt alelnökével, Alan Linnel találkozott Pekingben.

Maja Gojković felkérte a vállalat vezetőségét, hogy fokozzák az információs technológiai tevékenységüket Szerbiában. Gojković üdvözölte a vállalat részvételi tervét a Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítésében. A parlament elnöke hozzátette, lenyűgözték a kínai vállalat eredményei, fejlődése és jövőképe, majd elégedetten nyilatkozott arról, hogy Szerbia egyike azon 160 országnak, amelyben a cég működik. Alan Lin hangsúlyozta fontolóra veszik a szerbiai beruházások bővítését, majd hozzátette a ZTE vállalat jelentős mértékben hozzájárulhat Szerbiában az információs társadalom digitalizálásához és fejlesztéséhez.

Maja Gojković
Kína

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.