Ugrás a tartalomra

Meglepetésre készül Vuk Jeremić

2023.12.14
17:58
2024.04.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
Az új kormány nem alakulhat meg a Néppárt nélkül - mondta Vuk Jeremić, a párt elnöke, a Néppárt – Biztos választás. Komoly emberek nevet viselő lista listavezetője.

Hangsúlyozta, a Néppárt lesz a legnagyobb meglepetés a vasárnapi választáson - pozitív értelemben. „Az új kormány megalakulásakor velem és Vladimir Gajić-tyal kell, hogy szemben üljenek, köztársasági és belgrádi szinten egyaránt” - fogalmazott Jeremić.

Választások 2023
Vuk Jeremić
Néppárt

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.