Ugrás a tartalomra

Megtartotta első kampányrendezvényét a Szerb Haladó Párt

2023.11.05
16:03
2024.04.17
13:01
Forrás
Tanjug
Az Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg nevű lista a dél-szerbiai Leskovacon ismertette elsőként programját az előttünk álló köztársasági parlamenti választásokkal kapcsolatban. Ennek részleteiről Aleksandar Vučić beszélt.

A szerb államfő egyebek mellett azt mondta, hogy 2027-re az átlagfizetés eléri majd az 1400 eurót az országban.

Aleksandar Vučić, szerb államfő: „Biztosan emlékeznek arra, amikor először említettem, valamikor 2014-ben, hogy az átlagfizetés 500 euró lesz Szerbiában. Nevettek rajta, és azt mondták, hogy ez sohasem fog megtörténni. Amikor pedig mégis megtörtént, akkor azt mondták, hogy kicsit hazudtunk, semmi szörnyűség nem történt, kitalálunk majd egy másik hazugságot. Mi ma azt mondjuk, hogy 2027 végére a szerbiai átlagfizetés 1400 euró lesz, Leskovacon pedig 1000 euró felett, és azt szeretném, kedves barátaim, hogy tudjátok, hogy amikor mi ezt mondjuk, akkor az az igazság.”

Szerb Haladó Párt
Leskovac
kampány
Választások 2023
választás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.