Ugrás a tartalomra

Megvitatják a vajdasági médiastratégia tervezetét

2023.10.01
21:26
2023.10.02
08:38
Forrás
Pannon RTV
Holnap tárgyalja a Magyar Nemzeti Tanács Tájékoztatási Bizottsága a médiastratégia tervezetét, amit előreláthatólag meg is jelentetnek majd. Ezt követően három helyszínen tartanak majd közvitát a tervezetről.

Fremond Árpád, elnök, MNT: „A holnapi nap folyamán fogja az MNT Tájékoztatási Bizottsága tárgyalni a médiastratégia tervezetét. Azt tervezzük, hogy még azon a napon meg is jelentetjük. Gyakorlatilag elfog indulni a közvita, ami október közepéig tart 3 helyszínen szeretnénk majd az elkövetkező időszakban közvitát tartani. De a lényeg, hogy a holnapi nappal megtud ez a folyamat indulni, a Tájékoztatási Bizottság meg tudja tárgyalni, és elindulhat ez a folyamat is.” 

Fremond Árpád
médiastratégia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.