Ugrás a tartalomra

Megvitatják a vajdasági médiastratégia tervezetét

2023.10.01
21:26
2023.10.02
08:38
Forrás
Pannon RTV
Holnap tárgyalja a Magyar Nemzeti Tanács Tájékoztatási Bizottsága a médiastratégia tervezetét, amit előreláthatólag meg is jelentetnek majd. Ezt követően három helyszínen tartanak majd közvitát a tervezetről.

Fremond Árpád, elnök, MNT: „A holnapi nap folyamán fogja az MNT Tájékoztatási Bizottsága tárgyalni a médiastratégia tervezetét. Azt tervezzük, hogy még azon a napon meg is jelentetjük. Gyakorlatilag elfog indulni a közvita, ami október közepéig tart 3 helyszínen szeretnénk majd az elkövetkező időszakban közvitát tartani. De a lényeg, hogy a holnapi nappal megtud ez a folyamat indulni, a Tájékoztatási Bizottság meg tudja tárgyalni, és elindulhat ez a folyamat is.” 

Magyar Nemzeti Tanács
Fremond Árpád
médiastratégia

Most

16:20, Frissítve: 18:10

Hagyományok téli fesztiválja Palicson

Tepertősütő verseny, szalonna- és hagymaszeletelő verseny, kézműves kiállítás, forralt bor, jó hangulat és kellemes idő - így zajlik az idei Hagyományok téli fesztiválja Palicson. Az eseményre idén közel ezer személy érkezett.
15:54, Frissítve: 18:21

Ma sorsolják ki az EB-csoportokat

A sorsolás előtt a résztvevőket 4 kalapba osztották szét, ezek kialakítása az Eb-selejtezőben nyújtott teljesítmény alapján történt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.