Ugrás a tartalomra

Merkel és Macron felszólította Putyint, hogy gyakoroljon nyomást a szíriai elnökre

2018.02.25
20:01
2024.03.19
08:52
Forrás
MTI
A német kormányfő és a francia államfő felszólította vasárnap Oroszországot, hogy gyakoroljon "maximális nyomást" a szíriai tűzszünet azonnali életbe léptetése érdekében.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott telefonbeszélgetésében Angela Merkel és Emmanuel Macron létfontosságúnak nevezte, hogy "gyorsan és teljes mértékben végrehajtsák az ENSZ Biztonsági Tanácsa által szombaton egyhangúlag elfogadott határozatot, amely 30 napos tűzszünet haladéktalan kihirdetését követel Szíriában, hogy a segélyszállítmányok eljuthassanak az ostromlott Kelet-Gutába" - közölte a berlini miniszterelnöki hivatal.

Angela Merkel és Emmanuel Macron felszólította Oroszországot, hogy ebben az értelemben gyakoroljon maximális nyomást a szíriai rezsimre, a légitámadások és a harcok azonnali felfüggesztése érdekében". 

Oroszország
Szíria
Vlagyimir Putyin
Angela Merkel
Emmanuel Macron

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.