Ugrás a tartalomra

Milo Đukanović nyerte meg a montenegrói elnökválasztást

2018.04.15
22:18
2018.04.15
22:31
Forrás
MTI
Az előzetes eredmények szerint Milo Đukanović már az elnökválasztás vasárnapi első fordulójában megszerezte a voksok több mint ötven százalékát, és ezzel megnyerte a voksolást.

A Đukanović vezette Szocialisták Demokratikus Pártja (DPS) már be is jelentette, hogy Montenegró új köztársasági elnöke Milo Đukanović lett.


Az országos választási bizottság még nem közölt előzetes adatokat, ám két megfigyelőközpont felmérése szerint sem kell második fordulót tartani, Đukanovićra ugyanis már az első fordulóban a szavazópolgárok 53-54 százaléka szavazott.  A részvételi arány a nem hivatalos adatok szerint 64 százalékos volt.

Milo Đukanović
Montenegró

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.