Ugrás a tartalomra

Miloš Vučević: A szerb nép fennmaradása a választások tétje

2023.11.22
16:02
2024.04.17
13:01
Forrás
Szerbiai RTV
Mindenki felelősséggel tartozik a jelen és a jövő generációi felé - fogalmazott.

A közelgő választások a legfontosabbak Szerbia, a szerb nép fennmaradása és hazánk további fejlődése szempontjából - mondta Miloš Vučević. A Szerb Haladó Párt elnöke kiemelte, ezen a választáson arról is döntenek, hogy megőrzik-e a korábbi években elért eredményeket. Hozzátette, mindenki felelősséggel tartozik a jelen és a jövő generációi felé egyaránt.

„A nép az erősségünk, az ifjúság pedig hazánk jövője. Ezért fektet be az állam a jövőbe, polgáraink és gyermekeink jövőjébe. Ezért építünk utakat, vasutakat, autópályákat, összekötjük az államot és az embereket. Ezért az Aleksandar Vučić vezette állam minden beruházásért, minden gyárért, minden munkahelyért küzd. Csak biztonságos, felelősségteljes, szorgalmas munkával emelhetjük polgáraink életszínvonalát, emelhetjük polgáraink jólétét, életkoruktól és lakóhelyüktől függetlenül. Ha azt akarjuk, hogy Szerbia a biztos jövő felé vezető gyors vágányon maradjon, akkor december 17-én Aleksandar Vučić – Szerbia nem állhat meg a választásunk.”

Választások 2023
Miloš Vučević
Szerb Haladó Párt

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.