Ugrás a tartalomra

A miniszter elmondta, Szerbia mikorra teljesítheti az EU-tagság feltételeit

2023.07.15
19:06
2023.07.15
19:12
Forrás
Vajdaság Ma
Közeli dátumról van szó.

Szerbia 2025-re teljesítheti az Európai Uniós tagság feltételeit, jelentette ki Tanja Miščević európai integrációs miniszter. Ez azt jelenti, hogy a rendszerszerű törvények többségét addigra teljes mértékben össze kell hangolni, mindet be kell építeni a szerb jogba és igazságszolgáltatásba. A miniszter szerint tény, hogy az EU napról napra változik, és nő az a keret, amellyel összhangban kell lenni a tagság pillanatában – nyilatkozta az Amerika Hangjának Miščević, aki három napig Washingtonban tartózkodott.

A tárcavezető az Egyesült Államokban tárgyalt Gabriel Escobarral, az USA nyugat-balkáni különmegbízottjával, továbbá kongresszusi képviselőkkel, valamint részt vett az Atlantic Council által szervezett rendezvényeken, írja a szerb sajtó.

Tanja Miščević
EU
integráció

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.