Ugrás a tartalomra

Miro Cerar - Az EU nem tud fejlődni, és a fennmaradása is kétségess

2016.08.29
15:35
Az Európai Unió nem tud fejlődni, és a fennmaradása is kétségessé válhat a jövőben, ha nem tudja megoldani a migrációs válságot - jelentette ki Miro Cerar szlovén kormányfő egy lapinterjúban
Az Európai Unió nem tud fejlődni, és a fennmaradása is kétségessé válhat a jövőben, ha nem tudja megoldani a migrációs válságot - jelentette ki Miro Cerar szlovén kormányfő egy lapinterjúban. Szerinte Angela Merkel német kancellár is megértette, hogy a nyitott kapuk politikája nem jelent megoldást. A szlovén miniszterelnök úgy értékelte: amennyiben egy nagyobb migrációs hullám újra elárasztaná Európát, az veszélyeztetné a biztonságot, ellehetetlenítené az integrációt, és komolyan veszélybe sodorná az unió fennmaradását. (MTI)
EU
Miro Cerar

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.