Ugrás a tartalomra

MM közgyűlés - módosították az alapszabályzatot és a programot (videó)

2017.03.18
14:43
A Magyar Mozgalom alapszabályát és programját is megszavazták a civil szervezet szabadkai közgyűlésén
A Magyar Mozgalom alapszabályát és programját is megszavazták a civil szervezet szabadkai közgyűlésén. Új ügyvivő testületet is választottak, amelynek a jövőben 31 tagja lesz. Most 29 személyről szavaztak. Kókai Péter, a Magyar Mozgalom társelnöke kifejtette: azért volt szükség a program elfogadására, mert eddig nem rendelkeztek vele. Kókai Péter, társelnök, Magyar Mozgalom: „Láttuk, hogy több ponton is pontosításra szorul a már meglévő alapszabályunk. Kezdve onnan, hogy a helyi alapszervezeteink honnan, hány tag esetén szerveződjenek, alakuljanak meg. Hogyan válasszanak önmaguknak elnökséget, vezetőséget. Egészen fölig, a hierarchiában. Ügyvivő testület, elnökség, társelnöki rendszer. Ezt most nagyon pontosan szabályozza ez az alapszabály.”



közgyűlés
Magyar Mozgalom

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.