Ugrás a tartalomra

Mogherini: Nagyon aggódtam a kialakult helyzet miatt

2017.01.16
19:25
Nagyon aggódtam a kialakult helyzet miatt - nyilatkozta Federica Mogherini a Belgrád-Kosovska Mitrovica vonatjárat kapcsán
Nagyon aggódtam a kialakult helyzet miatt - nyilatkozta Federica Mogherini a Belgrád-Kosovska Mitrovica vonatjárat kapcsán. Az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője hozzátette, nem csak követte az eseményeket, hanem állandó kapcsolatban volt Aleksandar Vučićtyal. Azt javasoltam mindkét oldalnak, hogy próbálják elkerülni a helyzet kielőződését és olyan párbeszédre törekedjenek, amely mindkét fél számára elfogadható eredményekkel járna - mondta Mogherini az EU külügyminisztereinek tanácskozása után. Kiemelte, hogy az elmúlt év során történelminek is nevezhető előrelépés történt a Belgrád és Pristina között folytatott tárgyalásokon. Hozzátette, meglátása szerint mindkét oldal elszántan folytatni akarja a megkezdett párbeszédet. (Szerbiai RTV, fotó: Tanjug/AP)
Federica Mogherini

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.