Ugrás a tartalomra

Moszkva hivatalos magyarázatot vár Washingtontól

2018.10.22
19:24
2024.03.19
08:50
Forrás
MTI
Moszkva hivatalos magyarázatot vár Washingtontól a közepes és a rövid hatótávolságú nukleáris eszközökről szóló megállapodás jövőjéről - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn.

Donald Trump amerikai elnök a hétvégén bejelentette, hogy fel akarja mondani az egyezményt. Erről azonban hivatalos értesítés nem érkezett - mondta Szergej Lavrov. Az orosz külügyminiszter hozzátette, eddig csak az amerikai elnök szándéka felől hallott.

Az illetékesek hangsúlyozzák, hogy már a felmondás szándéka is aggodalmat kelt, mert egy ilyen lépés gyengítené az egész világ biztonságát. A szerződés három évtizede lépett hatályba, és mérföldkő volt a hidegháború lezárásában.

Moszkva
Washington
Szergej Lavrov

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.