Ugrás a tartalomra

Negatív PCR-teszttel Ciprusra

2021.04.05
15:25
2021.04.05
19:28
Forrás
Tanjug/ Vajdasági RTV
A szerb állampolgárok negatív PCR-tesztel utazhatnak Ciprusra április elsejétől - jelentette ki a ciprusi külügyminiszter Belgrádban.

Nikos Christodoulides ciprusi és Nikos Dendias görög külügyminiszter hivatalos látogatáson tartózkodik a szerb fővárosban. Nikola Selaković szerb kollégájukkal tárgyaltak. A ciprusi tárcavezető kiemelte, ez az első lépés a normális élethez való visszatéréshez.

Aleksandar Seničić, az Utazási Irodák Szerbiai Szövetségének igazgatója ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a szerb sajtónak, hogy Szerbia és Ciprus között még mindig nem született megállapodás az oltási igazolások elismerésével kapcsolatban, ezért szükséges a negatív PCR-teszt.

negatív
PCR-teszt
Ciprus
szerbiai
utazás
Nikos Christodoulides
Nikos Dendias

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.