Ugrás a tartalomra

Nestorović szerint a választások után ők kerülnek majd hatalomra

2023.12.11
12:26
2024.04.17
13:32
Forrás
Pannon RTV
A Mi a nép hangja nevű tömörülés listavezetője, Branimir Nestorović egy belgrádi összejövetelen azt mondta, kétségtelen, hogy ez a lista kerül majd hatalomra, mert – mint mondta – „ez a szerb nép kormánya”.

Emlékeztetőül, Nestorović volt az az orvos, aki még azelőtt, hogy a koronavírus megjelent volna Szerbiában, a „legnevetségesebb vírusnak” nevezte, és arra biztatta az embereket, nyugodtan shoppingoljanak Milánóban, miközben Olaszország azon részén már egyre több volt a fertőzött személy.

Branimir Nestorović, listavezető, Mi a nép hangja: „Eljött az ideje, hogy a nép uralkodjon Szerbiában. Elég volt! Mert az a labda, amit elgurítottunk, megállíthatatlan. Más semmi sem állíthatja meg. Mi biztosan hatalomra kerülünk nagyon gyorsan, itt nincs semmiféle dilemma, mert ez a szerb nép kormánya. Tehát mi elindulunk és nem fogunk megállni.”

Branimir Nestorović
Választások 2023

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.