Ugrás a tartalomra

Netanjahu: Izrael támadni fogja Irán szíriai érdekeltségeit

2018.12.26
20:49
2018.12.26
20:56
Forrás
MTI, hirado.hu
Izrael továbbra is támadóan lép fel Irán szíriai térnyerése ellen – jelentette ki Benjamin Netanjahu miniszterelnök szerdán a Szíriában végrehajtott, Izraelnek tulajdonított légicsapásra utalva.

„Nem fogadjuk el Irán ellenünk irányuló erősödését Szíriában. Ezekben a napokban is fellépünk ellene támadóan, folyamatosan”– mondta az izraeli kormányfő. „Donald Trump amerikai elnök azon döntése, hogy kivonja az amerikai katonákat Szíriából, nem változtatja meg politikánkat. Megvédjük magunkat minden fenyegetéssel szemben”– tette hozzá Netanjahu. Oroszország provokációnak nevezte az izraeli katonai lépést, és azzal vádolta meg Izraelt, hogy az izraeli rakéták veszélyeztettek két éppen landoló polgári légi járatot, egyet Damaszkuszban, egyet pedig Bejrútban.

Benjamin Netanjahu
Izrael
rakéta
Szíria

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.