Ugrás a tartalomra

Nikolić szerint jelenleg nincs olyan személy, aki jobb államfő lenne, mint ő (videó)

2016.10.21
16:32
Még nem döntötte el, hogy indul-e a jövő évi szerbiai elnökválasztáson Tomislav Nikolić
Még nem döntötte el, hogy indul-e a jövő évi szerbiai elnökválasztáson Tomislav Nikolić. Van energiám és akaratom is, tökéletesen végzem a munkámat – nyilatkozta egy újságírói kérdésre Szerbia köztársasági elnöke. Szerinte mandátuma alatt egyszer sem okozott csalódást, és az országban történő pozitív dolgok nagyrészt a jó diplomáciai viszonyoknak köszönhetőek. Nikolić szerint jelenleg Szerbiában senki sincs, aki tőle jobban tudná ellátni a köztársasági elnök posztját.  



Tomislav Nikolić, köztársasági elnök, Szerbia: „Nem létezik olyan találkozó, amely után valamely ország elnöke azt mondta volna, hogy nem értékeli és nem szereti Szerbiát miután megismerte az elnököt. Teljesen más a helyzet, és mindazon sok jó dolog, ami Szerbiában történik, azokból a jó viszonyokból származnak, ami vagy a két elnök között, vagy a két kormányfő között alakult ki. Tehát a saját munkámban teljesen magabiztos vagyok. Szerbiában ezt egyszer majd valaki jobban fogja végezni, de most senkit sem látok, aki ezt jobban tudná ellátni.”

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.