Ugrás a tartalomra

Norvég küldöttség tett hivatalos látogatást ma Újvidéken

2023.09.26
15:58
Forrás
Pannon RTV
A norvégiai Nordland megyéből érkezett delegációt a Tartományi Képviselőház alelnöke fogadta.

Damir Zobenica az eseményen elmondta, már évek óta folyamatos az együttműködés Vajdaság és Norvégia között. Ilyen például a Nagykikinda és Narvik közötti kapcsolat is, amelyek testvérvárosok. A norvég fél is megerősítette, hogy a továbbiakban is egyre több téren szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat Vajdasággal.

Újvidék
norvég küldöttség
tartományi képviselőház

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.