Ugrás a tartalomra

Növekedhetnek a fizetések és a nyugdíjak

2019.05.17
22:46
Forrás
Tanjug
A szerb pénzügyminiszter úgy fogalmazott, korai lenne pontos százalékokról beszélni, de az év második felében várhatóan olyan eredmények érkeznek, amelyek ezt lehetővé teszik.

Siniša Mali Kifejtette, szerinte nagyobb mértékű növelésről lesz szó, és bízik benne, hogy a lakosok elégedettek lesznek. Megígértük, hogy minden többlet, ami az államkasszában marad, a fizetések és nyugdíjak emelkedését jelenti majd. Az idei év első négy hónapjában 5,5 milliárd dináros szuficit keletkezett, ezért abban bízok, hogy ez a jó trend folytatódik majd - tette hozzá a pénzügyminiszter, aki az elmúlt napokban intenzív tárgyalásokat folytatott az IMF küldöttségével.

nyugdíj
fizetés

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.