Ugrás a tartalomra

Orbán: Az Európai Néppárt még nem áll készen az EP-választásokra

2018.11.09
08:05
2024.03.19
08:43
Forrás
Hirado.hu, HVG
Az Európai Néppárt még nem áll készen az EP-választásokra, de van még idő, mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Szerinte elkényelmesedtek, de a baloldal még rosszabb állapotban van. Azt mondta, a voksolás jövő májusban lesz, van még idő.

Orbán úgy fogalmazott: Egyenesen kell beszélni, nem tudták a briteket benn tartani, a migránsokat kinn tartani. Ez a két hibája van a Néppárt vezette Európának az utóbbi években - húzta alá a magyar kormányfő.

Manfred Webert, a bajor Keresztényszociális Unió politikusát választotta meg tegnap az Európai Néppárt úgynevezett csúcsjelöltjévé az Európai Bizottság elnöki posztjára, a pártcsalád helsinki kongresszusán. Orbán Viktor ennek kapcsán elmondta, két jelöltből lehetett választani, egy szélsőséges módon liberális politikus volt az egyik jelölt, a másik pedig a bajor Manfred Weber.

Orbán Viktor
Európai Néppárt

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.