Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár

Orbán: meg kell védenünk, amit elértünk, és meg kell tartani magyar országnak Magyarországot

2018-03-14
10:17
Forrás
MTI
A magyar kormányfő Nyíregyházán a választás komoly tétjeként hivatkozott az elért eredmények megvédésére.

Orbán Viktor azt is kijelentette, hogy a migráció nemcsak azért baj, mert egy idő után már a kultúrát is veszélyezteti, hanem azért is, mert pénzkérdés. Hozzátette, nem tudja megígérni, hogy egyszerre van lehetőség nyugdíjemelésre, csokra, gyermekek utáni adókedvezményre, és közben jut az ide jötteknek, migránsonként 9 millió forint évente.

országgyűlési választás
Magyarország
Orbán Viktor

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.