Ugrás a tartalomra

Orbán: nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére

2022.03.11
07:13
Forrás
Pannon RTV
Magyarország energiaellátását biztosítottuk – jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök az uniós állam- és kormányfők versailles-i csúcstalálkozója után feltöltött Facebook-videójában.

A legfontosabb ügyet számukra kedvező módon rendezték el: nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére, vagyis Magyarország energiaellátása a következő időszakban is biztosítva lesz – emelte ki a magyar miniszterelnök a videóban.

Az ukrán–orosz háború helyzete több mint drámai. Meghallgatták a Putyinnal tárgyaló francia elnököt és a német kancellárt. Nem zárható ki, hogy az összecsapások el fognak húzódni. Úgy döntöttek, hogy Európa is bekapcsolódik a tűzszüneti tárgyalásokba - mondta Orbán. Hozzátette, mind a francia elnöknek, mind a német kancellárnak köszönetet mondtak, hogy megpróbálnak erőfeszítéseket tenni a béke helyreállítása érdekében.

Orbán Viktor
EU csúcs
Európai Unió

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.