Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor határszemlét tartott

2022.03.16
22:14
Forrás
MTI
A magyar miniszterelnök szemlét tartott a csengersimai magyar-román határállomáson - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor magyar kormányfő Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője és Kovács József nemzeti információs államtitkár társaságában hallgatta meg a rendőri vezetők jelentését a határszakasz helyzetéről és az ukrajnai menekülthullámnak a térségben tapasztalható folyamatos növekedéséről. Ezt követően a magyar miniszterelnök megismerkedett a Magyar Vöröskereszt helyi segítőpontján dolgozó önkéntesek munkájával.

Orbán Viktor
határszemle

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.