Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: Húsvétkor is védekezünk, aki behívót kap, vegye fel az oltást!

2021.04.03
12:51
2021.04.03
20:45
Forrás
Pannon RTV, MTI
Az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor a Belügyminisztérium ügyeleti központjában. A magyar kormányfő a találkozó után közzétett videójában elmondta, bár nagyszombat van, a vírus nem pihen, ezért nekünk is védekeznünk kell!

A sajtóközlés szerint az értekezleten Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, György István és Latorcai Csaba államtitkárok, Balogh János országos rendőrfőkapitány és Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató vett részt. A miniszterelnök az egyeztetés után közzétett videójában kiemelte, minden beoltás életet menthet!

Orbán Viktor, miniszterelnök, Magyarország: „Hálásak vagyunk a háziorvosainknak, az orvosainknak, kórházi orvosainknak és ápolónőinknek, hogy húsvétkor is vállalták a munkát, aki ezekre a napokra kap behívót, feltétlenül menjen el és vegye fel az oltást, mi is dolgozunk, az Operatív Törzs is dolgozik, elértük ma reggelre a 2 millió 235 ezer 731 beoltottat, és a ma reggel eltervezett munka szerint, be fogunk ma oltani további 83 ezer embert.”

Orbán Viktor
vakcina
oltás
Belügyminisztérium

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.