Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor levélben gratulált a török államfőnek

2018.06.25
10:39
Forrás
MTI
Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogannak Törökország elnökévé történt újraválasztásához.

"Törökország stabilitása egész Európa számára jó hír, hiszen kontinensünk számtalan súlyos biztonsági kihívással áll szemben, melyek legyőzéséhez elengedhetetlen a Törökországgal való kiszámítható, hatékony együttműködés" - fogalmazott Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aki levélben gratulált Recep Tayyip Erdogannak Törökország elnökévé történt újraválasztásához. A magyar kormányfő biztosította, hogy "az elkövetkezendő időszakban is elkötelezetten fog dolgozni kétoldalú kapcsolatok további fejlesztése érdekében mind a gazdasági és kereskedelmi, mind pedig az oktatási és kulturális együttműködés területén". Levele végén a magyar miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy minél előbb sor kerülhet a török államfő korábbról elhalasztott magyarországi látogatására.

Orbán Viktor
Recep Tayyip Erdogan
Törökország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.