Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: A magyar jövőhöz sikeres kisvárosok kellenek

2019.01.28
14:08
Forrás
MTI
A magyar miniszterelnök Mélykúton, a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyáravató ünnepségén kijelentette: a magyar modell működik, Magyarország egyre jobban teljesít.

A magyar jövőhöz sikeres kisvárosok kellenek, a kormánynak pedig az is szívügye, hogy megerősítse a magyar vállalatokat - mondta Orbán Viktor. Jó látni, hogy ma már olyan időket élünk, amikor magyar kisvárosokban sokmilliárdos termelő beruházások valósulnak meg, mert úgy képzeljük el a magyarok jövőjét, hogy a kisvárosok sikeresek lesznek, és a magyar falvaknak is lesz jövője. Ehhez pedig ilyen beruházások kellenek - mondta Orbán Viktor. A magyar kormányfő hangsúlyozta, Mélykút ettől kezdve egész Európa egyik legmodernebb víziszárnyas-feldolgozó üzemével büszkélkedhet. Kiemelte, hogy a 350 új munkahelyet teremtő, 40 millió eurós beruházást egy magyar családi vállalat hozta tető alá.

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.